Novaković (NS): Odakle saradniku gradonačelnika Novog Sada 40 miliona evra
29.07.2020 Novi Sad

Novaković (NS): Odakle saradniku gradonačelnika Novog Sada 40 miliona evra

Novaković (NS): Odakle saradniku gradonačelnika Novog Sada 40 miliona evra
Potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković zatražio je danas da policija i tužilaštvo ispitaju odakle saradniku gradonačelnika Miloša Vučevića, Slobodanu Miliću zvanom Bocara, građevinski poslovi, imovina i zemljište u vrednosti od, kako je naveo, 40 miliona evra.

"Vučevića pitam odakle njegovom najbližem saradniku i savetniku 40 miliona evra da investira u Novom Sadu? Niklo je jedno naselje u Novom Sadu pre godinu dana koje se zove 'Telepska dolina', sada niče novo koje se zove 'Telepska dolina grande'. Ovde upravo zidaju 17 objekata, a na poljani pored planiraju još 24, tako da će to biti 41 zgrada. Ovo je jedno od najvećih gradilišta u Novom Sadu i postavlja se pitanje kako je ovo moguće", rekao je Novaković novinarima.

Novaković je i ranije iznosio optužbe na račun Vučevića, Milića i njegove supruge, takođe povodom investicionih radova, trgovine uticajem i prodaje zemljišta, a ta dokumenta je dostavljao i nadležnom tužilaštvu.

On je naveo da je vlasnik parcela na kom se grade objekti, kao i još 70 parcela u okolini, Milićeva supruga, ali je dodao da je ona "samo formalna vlasnica".

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je ranije odbacivao optužbe koje je na njegov račun iznosio Novaković, koji je bio gradonačelnik Novog Sada od 2000. do 2004. godine.
 

autor: KP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side