Nikola Jovanović podneo ostavku na sve funkcije u Narodnoj stranci
06.07.2020 Beograd

Nikola Jovanović podneo ostavku na sve funkcije u Narodnoj stranci

Nikola Jovanović podneo ostavku na sve funkcije u Narodnoj stranci Foto: PrntScr / You Tube
Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović podneo je danas ostavku na sve funkcije u toj stranci, a ostaće kao nezavisni odbornik u Skupštini grada Beograda gde je zvanično i dalje šef odborničke grupe Saveza za Srbiju (SzS)


"Narodna stranka je odlučila da se izdvoji u Skupštini grada kao samostalna odbornička grupa, dok je moje mišljenje da je zajednička odbornička grupa SzS - stožer opozicije u prestonici i ključni partner opozicione javnosti. Smatram da je ne treba rasturati i slabiti i to je razlog političkog razmimoilaženja s mojim dosadašnjima kolegama", rekao je Jovanović za TV-N1.

Dodao je da mada je sada nezavisni odbornik, od zajedničke odluke preostalih odbornika SzS zavisi da li će ostati u toj odborničkoj grupi.

Rekao je da smatra da je loše za Beograd da svaka grupacija nastupa za sebe i da Beograđani očekuju ukrupnjavanje opozicije i stvaranje jake alternative kao, kako je rekao, "protivteže ovom ludilu".

Dodao je da mu je dužnost obavlja do kraja mandata koji su mu građani poverili, da "zastupa Beograđane, makar ga režim privodio kao u junu 2019. godine".

autor: IG izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side