Ne davimo Beograd poziva Srbe u Hrvatskoj da glasaju za ORaH na izborima za Evropski parlament
25.05.2019 Beograd

Ne davimo Beograd poziva Srbe u Hrvatskoj da glasaju za ORaH na izborima za Evropski parlament

Ne davimo Beograd poziva Srbe u Hrvatskoj da glasaju za ORaH na izborima za Evropski parlament Foto: pixaby
Inicijativa Ne davimo Beograd pozvala je danas Srbe koji imaju pravo glasa u Hrvatskoj da u nedelju 26. maja na izborima za Evropski parlament podržite listu "Možemo! - Nova ljevica - ORaH", koja je pod rednim brojem 18.

Inicijativa navodi da su aktivisti te liste "posvetili živote" borbi za pravednije društvo i javni interes, bolje obrazovanje, zdravstvo, kulturu i pravosuđe.

"Ovim putem želimo da poručimo da su napori ove liste istovremeno i naši napori, jer su građani svih društava u regionu već predugo bili taoci političkih elita koje su zarobili države zarad svojih partikularnih interesa", piše u sapštenju Inicijative.

 

Narodna stranka pozvala Srbe u Hrvatskoj da glasaju za SDŠ na izborima za Evropski parlament

Narodna stranka pozivala je danas sve Srbe u Hrvatskoj da u nedelju, 26. maja glasaju za Samostalnu demokratsku srpsku stranku (SDSS) na izborima za Evropski parlament.Kako se navodi u saopštenju Narodne stranke, glasanjem za listu 24 Srbi će "dobiti svoje predstavnike u Evropskom parlamentu koji će se dosledno boriti za unapređenje njihovih prava i bolji položaj". 

"Narodna stranka poziva Srbe u Hrvatskoj i sve koji imaju pravo glasa u okruženju i u Srbiji, uključujući i glasanje u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Hrvatske u Beogradu i Subotici, da na sutrašnjim izborima za Evropski parlament glasaju za listu SDSS-a koju predvode Milorad Pupovac i Dejan Jović", piše u saopštenju Narodne stranke.

autor: MIM izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side