NDS ne pregovara o ujedinjenju sa strankom Dušana Petrovića
05.05.2014 Beograd

NDS ne pregovara o ujedinjenju sa strankom Dušana Petrovića

NDS ne pregovara o ujedinjenju sa strankom Dušana Petrovića
Nova demokratska stranka negirala je danas navode pojedinih medija da će se uskoro ujediniti sa političkom partijom "Zajedno za Srbiju"

 

"Između NDS i "Zajedno za Srbiju" do sada nije bilo razgovora o ujedinjavanju", saopštio je NDS koji predvodi Boris Tadić.

U saopštenju je navedeno i da će se takve odluke "donositi isključivo spram procene koje rešenje je najdelotvornije za efikasno opoziciono delovanje".

Ukazuje se i da se "funkcionalnost opozicije neće postići veštačkim udruživanjima spram partijskih interesa, niti je funkcija medija da se takmiče u pogađanju forme i sastava tih udruživanja".

Umesto da se i političke partije i mediji bave suštinom problema i izazova koji su pred našim društvom, nastavljaju da se bave kombinatorikama i nagađanjima koje ni na koji način ne doprinose boljem životu građana, dodaje ta stranka.

Pojedini mediji su preneli da će se ubržo ujediniti NDS i "Zajedno za Srbiju", koji poredbvodi Dušan Petrović, inače bliski Tadićev saradnika iz perioda dok je bio Tadić lider Demokratske stranke.

autor: MJ izvor: Tanjug
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side