09.11.2018 Beograd

MUP: Policija preduzela sve mere povodom prijave profesorke iz Ćuprije da joj direktor preti

MUP: Policija preduzela sve mere povodom prijave profesorke iz Ćuprije da joj direktor preti
Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je policija u Ćupriji preduzela sve mere i radnje iz svoje nadležnosti povodom izjave koju je dala profesorka Visoke medicinske škole u tom gradu Sunčica Ivanović da joj direktor te škole pretio.

Kako se navodi u saopštenju, ona je izjavu dala 18. oktobra, a policija je istog dana obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Paraćinu, koje se izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela.

"Policija je, takođe, nastavnicu uputila na podnošenje zvanične prijave protiv direktora, imajući u vidu da je ove navode iznela isključivo u formi obaveštenja, međutim ona je to odbila", navodi se u saopštenju.

Ivanović je za televiziju N1 kazala da je policiji prijavila pretnje.

"U SUP-u sam ja predočila da se meni pretilo, da sam izopštena iz svega, da je direktor jednom prilikom formirao od ruku pištolj i pokazivao je kako se obračunava sa neprijateljima tako što puca u jednu ruku u dugu ruku, u jednu nogu, u drugu nogu. Znači da vas muči polako", rekla je Ivanović.

Ivanović je jedna od profesorki Visoke medicinske škole u Ćupriji koje su ukazale na to da je devet žena otpušteno iz te škole, a na njihova mesta zaposleno 11 funkcionera Srpske napredne stranke, među kojima i poslanici Aleksandar Martinović, Vladimir Orlić i Darko Laketić.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side