10.01.2020 Beograd

Milenković: Nije pronađena veza porodice Vučić sa slučajem Jovanjica

Milenković: Nije pronađena veza porodice Vučić sa slučajem Jovanjica Foto: prtscr ytb
Načelnik Četvrtog odeljenja Uprave kriminalističke policije za grad Beograd Slobodan Milenković izjavio je danas da je kompletna istraga slučaja Jovanjica sprovedena adekvatno i zakonito i da od njenog početka nije bilo nikakvih pritisaka od bilo koga iz MUP-a.

Milenković je takođe naveo da ni u jednom segmentu obrade nije pronađena bilo kakva veza porodice Vučić sa slučajem Jovanjica.

"Zbog brojnih netačnih i neistinitih informacija želim da upoznam javnost sa slučajem Jovanjica. Кompletnom akcijom lično sam rukovodio, a u akciji je učestvovalo 50 policijskih službenika Četvrtog odeljenja UКP-a, odnosno Odeljenja za borbu protiv droga", rekao je Milenković, navodi se u saopštenju MUP-a.

On je apelovao na sve da ne vrše pritisak putem medija na policijske službenike koji rade profesionalno i zakonito u interesu zaštite prava i sloboda građana Srbije.

Ministarstvo unutrašnjih poslova koje je prenelo izjavu Milenkovića apelovalo je na pojedince da "prestanu sa plasiranjem raznoraznih neistina zarad sticanja kojekakvih koristi i poena, a kojima nanose štetu ugledu MUP-a".

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta AMSS side