08.01.2019 Beograd

Mihajlović: Sa opozicijom nemamo šta da razgovaramo

Mihajlović: Sa opozicijom nemamo šta da razgovaramo Foto: Novi magazin/ Ivan Šepić
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da sa opozicijom nema o čemu da se razgovara, dok su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada Srbije uvek spremni da razgovaraju sa nezadovoljnim građanima.


"Sa onima koji su upropastili Srbiju, koji su opljačkali fabrike i ljude izbacivali na ulicu, sa onima koji nisu bili sposobni da izgrade kilometar auto-puta ili obnove prugu, sa onima koji nemaju ni jedan jedini predlog sem mržnje i kojima je jedini cilj gola vlast, s njima nemamo šta da razgovaramo. Ali, i predsednik Aleksandar Vučić i Vlada Srije i ja uvek smo spremni da razgovaramo sa građanima i da uradimo sve da bismo popravili stvari koje građane pogađaju. Jer naš glavni posao i jeste da svakog dana popravljamo Srbiju", navela je Mihajlović u pisanoj izjavi.

Ona je navela da niko, kao građanski protesti, nije potpuno razotkrio smisao i suštinu stranaka srpske opozicije i da su ti protesti pokazali da Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i "ostali" niti imaju ideju, niti znaju šta hoće, niti smeju da izađu na izbore.

Njih građani koji protestuju ne podržavaju, već se javno distanciraju od njih, navela je Mihajlović.

Ona je još ocenila da "jedino što opozicione stranke znaju jeste da su protiv svega u Srbiji i da mrze predsednika Srbije Aleksandra Vučića".

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side