Mihajlović: Oni koji prizivaju građanske sukobe ne žele dobro svojoj zemlji
20.11.2019 Beograd

Mihajlović: Oni koji prizivaju građanske sukobe ne žele dobro svojoj zemlji

Mihajlović: Oni koji prizivaju građanske sukobe ne žele dobro svojoj zemlji Foto: Novi magazin / Ivan Šepić
Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović rekla je danas da političari iz Saveza za Srbiju izjavama da je "zemlja na ivici građanskog sukoba" samo potvrđuju da je njihov glavni cilj da pokušaju da dođu na vlast bez izbora.

"Niko ko želi dobro svojoj zemlji ne bi u građanskim sukobima video šansu da dođe na vlast, kao što to rade političari iz Saveza za Srbiju. Ali, od onih koji su demokrate samo dok pobeđuju na izborima, za koje su institucije nezavisne samo kad procesuiraju svoje političke protivnike, ovo ne čudi, jer su za njih sva sredstva dozvoljena dokle god vide svoju šansu da dođu na vlast", navela je Mihajlović u pisanoj izjavi.

Ona je dodala da u zemlji u kojoj je vlada stabilna i ostvaruje dobre rezultate za građane, prizivanje sukoba služi samo da opravda druge zahteve opozicije, kao što su odlaganje izbora ili formiranje prelazne vlade, u kojima vide šansu da dođu na vlast bez izbora.

Jedan od lidera Saveza za Srbiju Nebojša Zelenović izjavio je da je Srbija na ivici "građanskog sukoba" u koji je "gura predsednik (Srbije Aleksandar) Vučić".

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja