Mihajlović: Odluka Zelenovića da izađe na izbore dobra, bojkot je propao
26.02.2020 Beograd

Mihajlović: Odluka Zelenovića da izađe na izbore dobra, bojkot je propao

Mihajlović: Odluka Zelenovića da izađe na izbore dobra, bojkot je propao Foto: Novi magazin / Ivan Šepić
Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je večeras u Šapcu "da je odluka Nebojše Zelenovića o izlasku na lokalne izbore dobra i da je potpuno obesmislila ideju bojkota koju vode Obradović, Jeremić i Đilas", saopšteno je danas iz kabineta ministarke.

U saopštenju se navodi da je Mihajlović ove ocene iznela gostujući na TV As u Šapcu, gde je dodala da će "danas u Srbiji samo zlonamerni reći da ništa nije urađeno i da je sve loše".

"To ćete čuti samo od opozicije koja nema program i koja bez ikakvih argumenata kritikuje naše rezultate. Čak ne moram ništa da kažem, dovoljna je slika svih novih auto-puteva i pruga koje smo izgradili, novih gradilišta, ali i povećanog broja automobila koji danas prolaze kroz Srbiju, pa da građani vide ko i koliko radi", kazala je Mihajlović.

Ona je rekla da često dolazi u Šabac "kako bi razgovarala sa građanima i pomogla u rešavanju problema, prevashodno u rekonstrukciji lokalnih puteva, u mestima u kojima meštani glasaju za SNS, a koja su iz tog razloga zapostavljena od strane gradonačelnika ovog grada".

"Infrastruktura, bilo da govorimo o putnoj, energetskoj ili komunalnoj, je uslov normalnog života. Neprihvatljivo je da građani koji glasaju za SNS budu kažnjeni zbog toga i da u mestima u kojima žive nemaju osnovne uslove za život. Asfaltiran put, ambulanta, škola, komunalna infrastruktura, to su pitanja osnovnih ljudskih prava. I ljuta sam jer gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović deli ljude na građane prvog i drugog reda prema tome za koga glasaju i na taj način ugrožava njihova prava", rekla je Mihajlović.

Ona je dodala da kada su Aleksandar Vučić i SNS dobili poverenje građana na (parlamentarnim) izborima, oni to poverenje nisu želeli da prokockaju.

"Bilo je mnogo nevernih toma, ali mi smo svojim rezultatima dokazali da nam je cilj da svi građani i građanke Srbije žive bolje i da ostaju u Srbiji. Zbog neodgovorne politike Zelenovića, mi smo iz Beograda morali da dolazimo da bi pomogli da građani Šapca dobiju normalne uslove za život, jer je to njihovo ljudsko pravo", rekla je Mihajlović.

autor: AO izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side