Mihajlović: Danas popodne još jedan let za Pariz po državljane Srbije
24.03.2020 Beograd

Mihajlović: Danas popodne još jedan let za Pariz po državljane Srbije

Mihajlović: Danas popodne još jedan let za Pariz po državljane Srbije Foto: pixabay.com
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da je za danas popodne planiran još jedan let za Pariz koji treba da omogući povratak državljana Srbije, a planiran je i još jedan humanitarni let za Šangaj.


"Za danas je planiran još jedan let za Pariz, kojim bi nešto pre 10 sati uveče trebalo da se u zemlju vrati još naših građana. Činimo sve što možemo da obezbedimo kako humanitarni kargo, koji je jako važan u ovim trenucima, tako i svim našim ljudima da se vrate", kazala je Mihajlović, saopštilo je Ministarstvo.

Ona je precizirala i da bi humanitarni avion iz Šangaja po planu trebalo da sleti u Beograd, u sredu, u 13.30 časova.

Mihajlović je naglasila da Vlada Srbije, uz pomoć predsednika Republike, intenzivno radi na vraćanju građana Srbije koji su zadržani na međunarodnim aerodromima u Evropi i svetu.

"Pored naših građana, koje smo dovezli sa aerodroma u Havani i Moskvi, sinoć je na Aerodrom 'Nikola Tesla' sleteo i avion iz Dohe sa 140 putnika. U toku večeri sleteo je i avion iz Pariza sa 144 putnika i jednom bebom, dok je u toku noći doleteo avion iz Šangaja sa pomoći koju nam šalju naši kineski prijatelji", kazala je ona.

autor: IG izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja