18.05.2017 Priština

Marinković na izbornoj listi SLS Slobodana Petrovića

Marinković na izbornoj listi SLS Slobodana Petrovića
Predsednik Glavnog odbora Progresivne demokratske stranke (PDS) Goran Marinković podneo je neopozivu ostavku na sve stranačke funkcije i sa delom članstva na predstojećim izborima na Kosovu učestvovaće na izbornoj listi Samostalne liberalne stranke (SLS).

Marinković je podneo ostavku u PDS "zbog narušavanja međuljudskih odnosa unutar te stranke i neslaganja sa političkim delovanjem predsednika PDS" Nenada Rašića, navedeno je u saopštenju SLS.

Marinković je agenciji Beta rekao večeras da očekuje da će narednih dana još tri ili četiri člana PDS napustiti tu partiju.

"Nalazim se na izbornoj listi SLS kao kandidat za predstojeće prevremene parlamentarne izbore na Kosovu, ali nisam prešao u SLS, već kao nezavisni kandidat koristim resurse SLS", rekao je Marinković.

Predsednik PDS Nenad Rašić rekao je agenciji Beta da ne želi da komentariše navode iz saopštenja SLS-a, kao ni tvrdnje Gorana Marinkovića.

Rašić je rekao da će PDS sutra CIK-u predati listu kandidata za predstojeće preveremene izbore na Kosovu.

Marinković i Rašić su ranije bili članovi i funkcioneri SLS sve dok se s delom članstva nisu izdvojili iz te patrije i osnovali PDS.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
credi agricole
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side Zemunske kapije bmw