10.01.2019 Beograd

Ljajić: Tužilac bi trebao da reaguje zbog Šešeljeve knjige

Ljajić: Tužilac bi trebao da reaguje zbog Šešeljeve knjige Foto: Beta / Milan Obradović
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da javni tužilac treba da reaguje po službenoj dužnosti zbog knjige koju je o njemu objavio lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj.

 

"Bilo bi neprirodno da sve ostane po sistemu: Šešelj je lud, on ionako o svakome svašta piše i štampa knjige. U pravnoj državi, ili bih ja morao da idem u zatvor zbog onoga za šta me Šešelj optužuje ili bi on morao da ide zbog lažnih optužbi koje iznosi", rekao je Ljajić za sutrašnje izdanje Večernjih novosti.

Ljajić je reagovao zbog knjige na 1.000 strana "Novopazarski kralj heroina Rasim Ljajić", čiji je Šešelj autor.

Šešelj je pre nekoliko meseci u Skupštini Srbije optužio Ljajića da je vođa narko-kartela i od nadležnih tražio da sprovedu istragu.

autor: MIM izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 11.01.2019, 15:42h Tja, hm...ko zna...

    javni tužilac treba da reaguje po službenoj dužnosti zbog knjige koju je o njemu objavio lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj."... - tja, hm, hm... kako da kažemo - godinama, Ljajiću, bio si podrška tom gospodinu, pa i slavio ga kao "heroja koji je odneo grandioznu pobedu" nad onim kvazi-pravnicima u Hagu... Pa, kad je, tako intelektualno superioran u odnosu na njih, napisao celu knjigu o tebi... hm, hm - može neko misliti, hm ... da ima nešto tu, šta ga znaš... u današnjem veku...

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side