Kuzmanović: Beograd je postao talac jednog čoveka
28.07.2020 Beograd

Kuzmanović: Beograd je postao talac jednog čoveka

Kuzmanović: Beograd je postao talac jednog čoveka Foto: Beta/Miloš Miškov
Poverenik Gradskog odbora Demokratske stranke u Beogradu Branimir Kuzmanović ocenio je danas da je glavni grad postao talac jednog čoveka - zamenika gradonačelnika Gorana Vesića.


"Danas je grad Beograd postao talac jednog čoveka. Taj čovek je velemajstor u osmišljavanju besmislica - najskuplje jelke na svetu, jarboli i zastave koji kao da su od zlata, nepotrebne promene imena ulica, postavljanje sedmospratnih spomenika, kupovina Rendž Rovera za snimanje saobraćajnih prekršaja... Sreća je da ne postoji titula 'grad ludosti' - bojim se da bi je Goran Vesić lako osvojio", izjavio je Kuzmanović.

Kuzmanović je podsetio da su se, dok je gradonačelnik bio Nenad Bogdanović, u Beogradu gradile nove javne garaže, moderne saobraćajnice i mostovi a da je postojala strategija za privlačenje direktnih stranih investicija i veliki ekonomski potencijal.

"Poznati list Fajnenšel tajms dodelio je Beogradu u to vreme i laskavu titulu 'grad budućnosti' i tako ga uvrstio među najbolje lokacije za ulaganje na svetu", naveo je on.

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja