Krkobabić: Državna kasa je puna i sigurna a penzije redovne
12.12.2019 Beograd

Krkobabić: Državna kasa je puna i sigurna a penzije redovne

Krkobabić: Državna kasa je puna i sigurna a penzije redovne Foto: Novi magazin / Zoran Raš
Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić ocenio je danas da su rezultati u zemlji "zadovoljavajući", navodeći da je državna kasa "puna i sigurna a penzije redovne".

On je, na sednici Glavnog odbora PUPS u Beogradu, naveo da će u "središtu delovanja" te stranke u narednom periodu biti "borba za poboljšanje socijalno-ekonomskog položaja penzionera, borba protiv svih vidova diskriminacije starih i ravnomerni regionalni razvoj uz otklanjanje neprihvatljivo velikih razlika između sela i grada".

"Puna podrška PUPS i njegovo aktivno učešće i doprinos u realizaciji Programa finansijske i ekonomske stabilizacije predsednika Srbije Aleksandra Vučića obeležili su delovanje stranke u proteklom periodu. Kasa Srbije je puna i sigurna a penzije redovne i usklađivaće se na obavezujući način na državu a prihvatljiv za penzionere", naveo je Krkobabić a preneo PUPS.

Na sednici Glavnog odbora PUPS je ocenjeno da su opštinski odbori stranke "programski, organizaciono i kadrovski spremni za predstojeće parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore" i da će se PUPS "i dalje beskompromisno zalagati da u Srbiji ne bude građana prvog i drugog reda".

autor: VV izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 13.12.2019, 15:01h Slavko

    E, bruko penzionerska. Kada ćeš od vođe zatražiti da se vrati ono što je penzionerima oteto? Ne smeš da zucneš.

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side