22.07.2018 Beograd

Jovanović: Opozicija ostaje najveći protivnik izdaje zemlje, kriminala i korupcije

Jovanović: Opozicija ostaje najveći protivnik izdaje zemlje, kriminala i korupcije Foto: Medija centar
Potpredsednik Narodne stranke i zamenik šefa odborničke grupe "Savez za Srbiju" u Skupštini Beograda zatražio je večeras odgovor od zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića u čemu opozicija treba da podrži politiku čoveka koji je za šest godina pregovora sa kosovskim Albancima dao sve, a nije dobio ni nevladinu organizaciju Zajednica srpskih opština.

"Pitam gospodina Vesića – u čemu da podržimo Vučića u vezi sa Kosovom? Da li je Vučić izašao sa platformom za Kosovo i Metohiju, koju je obećao još u aprilu ove godine?", rekao je Jovanović i dodao da opozicija ostaje najveći protivnik izdaje zemlje, kriminala i korupcije.

Jovanović dodaje da je Vesić našao novog krivca za izostanak bilo kojih rezultata SNS-a u prethodnih šest godina."Opozicija, koju on i njegov nalogodavac Aleksandar Vučić stalno u dirigovanim medijima potcenjuju, vređaju i nazivaju najpogrdnijim imenima, sada im je toliko važna da je odgovorna za krah kosovske i drugih politika", rekao je Jovanović.

Jovanović je naveo da je "gospodin Vesić jedini političar u svetu koji je opravdao ukidanje centralne gradske železničke stanice u centru grada činjenicom da je tamo bilo pacova" i upitao da li će srušiti ;hidroelektranu "Đerdap", ako u njoj najdu pacove.

Vesiću je opozicija kriva i jer neće da podrži njihovu verziju projekta "Beograd na vodi", zbog kojeg je Srbija došla na crnu listu država međunarodne organizacije FATF, osumnjičenih za pranje novca i finansiranje meshunarodnog terorizma.

"Gospodine Vesiću, ne možemo i nećemo da podržimo to što ste centar grada, u površini od 120 hektara, predali gotovo bez ikakve nadoknade privatnom licu iz Abu Dabija", rekao je Jovanović.

autor: JU izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side