12.07.2018 Beograd

Jovanović (Narodna stranka): Useljavaju zgrade u Beogradu na vodi bez kanalizacije

Jovanović (Narodna stranka): Useljavaju zgrade u Beogradu na vodi bez kanalizacije Foto: Medija centar
Odbornička grupa "Saveza za Srbiju" u Skupštini Beograda "čestitala" je danas bivšem i sadašnjem gradonačelniku glavnog grada, Siniši Malom i Zoranu Radojičiću, na useljenju dve stambene zgrade u 'Beogradu na vodi' koje kako se navodi, "nemaju kanalizaciju i upotrebnu dozvolu".

Zamenik šefa odbornika "Saveza za Srbiju" i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović naveo je u saopštenju da je završetak ta dva stambena objekta usledio "nakon tri godine rada, što je vreme za koje bi sposobnija gradska vlast uradila prvu liniju metroa, ili novi most u Beogradu".

"Sramno je da ministar finansija i gradonačelnik ovako vređaju inteligenciju naših građana. Da ironija bude veća, zgrade nemaju kanalizaciju ni upotrebnu dozvolu. Oni umesto da dovode kanalizaciju u prigradska naselja, grade nove zgrade u centru grada bez kanalizacije", naveo je Jovanović.

On je ocenio da je "jedina dobra stvar to što ovim tempom strateško zemljište u Savskom amfiteatru neće još decenijama biti trajno uzurpirano, tako da će nova vlast imati mogućnost da izvrši njegovu prenamenu u interesu svih Beograđana".

"Budući da je Siniša Mali izjavio da će Srbija ove godine zabeležiti rast od 4,6 odsto zahvaljujući ovim dvema zgradama, predlažemo da se izgrade još dve, kako bi rast skočio na 9,2 odsto. Ovom metodom, Malom neće izmaći Nobelova nagrada za ekonomiju", rekao je Jovanović.

Zamenik šefa odbornika "Saveza za Srbiju" pozvao je Malog i Radojičića "da se uozbilje i da prekinu sa banalnom i površnom propagandom", jer Beograđani kako je ocenio, "žive sve lošije, a nijedan ozbiljniji problem nije rešen u prethodnih šest godina".

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 13.07.2018, 07:29h Dusan

    Savrseno smisljeno! Kanalizacija i ne treba, pa tu je Sava odmah ispod prozora.

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side