Jovanović (LDP): Koalicija za mir je odgovor na pitanja koja usporavaju naše društvo
10.06.2020 Beograd

Jovanović (LDP): Koalicija za mir je odgovor na pitanja koja usporavaju naše društvo

Jovanović (LDP): Koalicija za mir je odgovor na pitanja koja usporavaju naše društvo Foto: prtscr
Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović ocenio je danas da je predizborna Koalicija za mir, na čijem je čelu, "simbol građanske države" i "odgovor na sva pitanja koja usporavaju naše društvo".

"Na listi su Crnogorci, Bošnjaci, Vlasi, Romi, Srbi, ali su svi samo obični ljudi, svi smo isti u različitosti i samo tako možemo da posmatramo svet ako hoćemo napred. Za nas su to nesporne vrednosti i drago mi je što smo zajedno u ovom poslu", naveo je Jovanović a preneo LDP.

Ocenio je da nema perspektive u zemlji u kojoj sve zavisi od jednog čoveka i da je pitanje trenutka kada će takav sistem da se uruši.

"Pred nama su ekonomski izazovi nakon pandemije koronavirusa, ceo svet se sa time suočava. Bez obzira što se koprcamo nakon ove zdravstvene krize, moramo ozbiljno da pristupimo tom problemu i a njega ne može da reši niti jedan čovek, niti jedna partija", dodao je Jovanović.

autor: TKĐ izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 10.06.2020, 12:39h Joviči

    Bravo gospodo konačno da neko ukapira da je različitost među ljudima najbolji polaz za razvoj modernog i civilizovanog društva na Balkanu. U Kanadi žive preko 500 nacionalnih manjina pa uživaju u lepo uređenoj državi.

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja