Jovanović (DSS): Ujedinjenje Kosova i Albanije bi otvorilo pitanje spajanja Srbije i Republike Srpske
16.03.2019 Beograd

Jovanović (DSS): Ujedinjenje Kosova i Albanije bi otvorilo pitanje spajanja Srbije i Republike Srpske

Jovanović (DSS): Ujedinjenje Kosova i Albanije bi otvorilo pitanje spajanja Srbije i Republike Srpske Foto: prtscr ytb
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je da međunarodnoj zajednici treba staviti do znanja da bi se na zamisao o ujedinjenju Kosova i Albanije "neizostavno otvorilo pitanje "ujedinjenja Srbije i Republike Srpske", objavio je Blic u izdanju od subote.

Jovanović je za taj list rekao da bi to verovatno otvorilo i "žarišta u Makedoniji i Crnoj Gori", te da Albancima treba staviti do znanja da im se nikako ne bi isplatilo "ni zveckanje oružjem, a kamoli njegova upotreba".

Govoreći o građanskim protestima u Srbiji, Jovanović je rekao da DSS "podržava proteste jer apsolutno razume nezadovoljstvo građana stanjem u zemlji", ali da mu se čini da vlada "prevelika konfuzija" u pogledu same organizacije, kao i u pogledu zahteva koji se iznose.

"Drugi je problem što smatramo da je te proteste bilo potrebno drugačije organizovati, uobličiti i ispostaviti jasne, konkretne i dostižne zahteve koji se prvenstveno tiču medijske sfere odnosno vraćanja pluralizma u javnu raspravu", rekao je Jovanović.

autor: VV izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 16.03.2019, 16:01h Tradicionalno srBsko jelo - uštipci...

    "Jovanović (DSS): Ujedinjenje Kosova i Albanije bi otvorilo pitanje spajanja Srbije i Republike Srpske" ...- Ko o čemu, BABE o UŠTIPCIMA!

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side