Joksimović i Đurić s ambasadorima EU o zabrinutosti Srbije zbog pretnji i negativnih reakcija
03.05.2017 Beograd

Joksimović i Đurić s ambasadorima EU o zabrinutosti Srbije zbog pretnji i negativnih reakcija

Joksimović i Đurić s ambasadorima EU o zabrinutosti Srbije zbog pretnji i negativnih reakcija Ilustracija / Foto: Beta / Milan Obradović
Ministarka zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić sutra će ambasadorima članica Evropske unije preneti zabrinutost vlade Srbije što EU i njene članice prećutkuju "otvorene pretnje i negativne reakcije prema Srbiji".

Pres služba Vlade Srbije je saopštila da će Joksimović i Đurić "upoznati ambasadore država EU sa aktuelnom situacijom u regionu, stavovima Beograda povodom otvorenih pretnji i negativnih reakcija prema Srbiji, a koje su usmerene protiv stabilnosti regiona, zabrinutosti Vlade da takve pojave EU i njene članice prećutkuju, kao i situaciji u dijalogu Beograda i Prištine".

Posle sastanka u zgradi Vlade Srbije Joksimović i Đurić će održati konferenciju za novinare.

autor: VV izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 4.05.2017, 10:56h Tako jeeeee!

    "Ministarka zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić sutra će ambasadorima članica Evropske unije preneti zabrinutost vlade Srbije što EU i njene članice prećutkuju "otvorene pretnje i negativne reakcije prema Srbiji". ... - Tako je! Nemaju druga posla nego da s vama dvoma sednu u vaše "kancelarije" I zajedno s vama KUKAJU I ZAKUKAVAJU NAD SVETSKOM NEPRAVDOM i zaverama protiv Srbije!

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side