JKP Čistoća u Novom Sadu: Građani ne prestaju da prave divlje deponije
09.09.2019 Novi Sad

JKP Čistoća u Novom Sadu: Građani ne prestaju da prave divlje deponije

JKP Čistoća u Novom Sadu: Građani ne prestaju da prave divlje deponije Foto: Pixabay
Javno gradsko preduzeće "Čistoća" iz Novog Sada saopštilo je danas da je tokom akcije uklanjanja divljih deponija, koja je sprovedena protekle nedelje, uklonjeno više desetina takvih deponija na različitim lokacijama u gradu, te da prethodni apeli ka građanima nisu urodili plodom.

Oni su naveli da je neverovatno da se uprkos njihovom trudu "svakodnevno pojavljuju nove" divlje deponije, koje su "ruglo" grada.

Preduzeće je ponovo apelovalo na, kako su naveli, "jedan broj nemarnih građana" da hitno počnu da se ponašaju savesno i pomognu u očuvanju čistoće grada.

Podsetili su da je odlaganje krupnog i kabastog otpada besplatno na Gradskoj deponiji, ali i da je u toku i redovna akcija odvoženja takvog otpada po rasporedu koji se može pogledati na sajtu i Fejsbuk (Facebook) stranici Čistoće.

Dodaje se da se akcije uklanjanja divljih deponija u Novom Sadu odvijaju svakodnevno, te da količinu smeća i brojnost deponija građani mogu videti na fotografijama koje su dostupne na sajtu Čistoće i Fejsbuk stranici.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side