Jedan od pet miliona: Celokupna opozicija da napusti okrugle stolove i proglasi bojkot izbora
20.08.2019 Beograd

Jedan od pet miliona: Celokupna opozicija da napusti okrugle stolove i proglasi bojkot izbora

Jedan od pet miliona: Celokupna opozicija da napusti okrugle stolove i proglasi bojkot izbora Foto: Beta / Emil Vas
Udruženje "Jedan od pet miliona" saopštilo je danas da pozdravlja odluku pojedinih opozicionih političkih organizacija da ne učestvuju na narednim okruglim stolovima na Fakultetu političkih nauka (FPN) i pozivalo ostale predstavnike opozicije da učine isto, kao da i celokupna opozicija "što pre proglasi bojkot lažnih izbora".

Ono je istaklo da ne sme da dođe do kompromisa oko ispunjenja 42 tačke preporuka Stručnog tima protesta.

"Od početka smo tražili da okrugli stolovi budu otvoreni za javnost, jer šta god da se dešava iza zatvorenih vrata, daje se manevarski prostor Srpskoj naprednoj stranci (SNS) za spinovanje o tome šta se na sastanku zaista dešavalo, o čemu svedoče i izlaganja predstavnika vlasti nakon sastanka", navodi se u saopštenju.

To udruženje istaklo je da je  bilo jasno da je dijalog na FPN-u "farsa i igrokaz vlasti" nakon incidenta ispred Predsedništva Srbije u Beogradu", kada su pripadnici Vojske Srbije pretukli jednog od organizatora protesta Srđana Markovića po "nalogu (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića".

autor: MIM izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 20.08.2019, 15:55h eks (1)

    Bojkot izbora od strane opozicije ne znači ništa, jer će većina izaći na izbore i rezultat će biti isti. Gubitnici će samo koristiti bojkot kao izgovor za poraz koji je potpuno izvestan . Narod ih neće, a oni , kao deca koja neće da se igraju, ako nije sve po njihovom. Suština je u tome da niko ozbiljan i normalan ne može da zamisli da psihopata Obradović, nevaspitani Sergej Trifunović, Djilas i njegovi kriminalci Crnogorci , vladaju državom.

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side