22.05.2018 Beograd

Janković o ostavkama funkcionera PSG: Ostajemo otvoreni za razgovor

Janković o ostavkama funkcionera PSG: Ostajemo otvoreni za razgovor Foto: Beta / Milan Obradović
Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković danas je, povodom ostavki rukovodioca PSG-a u Vojvodini na funkcije u Pokretu, izjavio da su im njegova vrata uvek otvorena za razgovor i da im "želi sve najbolje u političkim karijerama".

"Vreme je preteško, varljivo, a Pokret smelo i mukotrpno krči sasvim novi, a i ispravan put za Srbiju", rekao je Janković agenciji Beta povodom ostavki koje su na funkcije u Pokretu podneli Nebojša Milenković, Branislav Guta Grubački i Zorana Šobot.

Janković je kazao da će biti još teže, "sve dok se Srbija ne probudi i otrese sa sebe sav politički talog godina iza nas".

"Naša vrata su im otvorena za razgovor", kazao je lider PSG-a.

Milenković je podneo ostavku na mesto člana Predsedništva PSG-a i predsednika Odbora za Vojvodinu, Branislav Guta Grubački podneo je ostavku na mesto člana Izvršnog odbora, Odbora za Vojvodinu i poverenika za Srednji Banat, dok je Zorana Šobot podnela ostavke na mesto članice Izvršnog odbora, Odbora za Vojvodinu i poverenice za Južnu Bačku.

Nebojša Milenković, Branislav Guta Grubački i Zorana Šobot izjavili su ranije danas da su podneli ostavke na funkcije u tom pokretu zbog "potpuno nedopustivog odnosa prema ljudima, a ne zbog Dragana Đilasa".

"Problema u PSG ima puno, i to više nije nikakva tajna. Razlozi naših odlazaka najmanje su oni koje navodi gospodin Veljanovski. Niko od nas u PSG nije ušao zbog gospodina Đilasa, pa niko zbog njega ni ne odlazi. Opširna pisma i analize naših razloga poslali smo predsedništvu Pokreta – ukratko, to su: odnos prema politici i načinu vođenja organizacije, odnos prema Vojvodini i najviše odnos prema ljudima. Potpuno nedopustiv odnos prema ljudima", kazali su oni agenciji Beta.

autor: JU izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 22.05.2018, 18:46h Nedeljko

    Ma ko vise ovoga stavlja u vesti, kome je on uopste bitan!

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side