13.09.2017 Beograd

Goran Rakić i Marko Đurić sutra u Moskvi

Goran Rakić i Marko Đurić sutra u Moskvi Foto: Beta/Miloš Miškov
Predsednik Srpske liste Goran Rakić i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić sastaće se sutra u Moskvi sa visokom delegacijom vladajuće ruske partije Jedinstvene Rusije i između ostalog razgovarati o predstojećim lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji.

"Srpska lista je zahvalna na podršci koju dobija od Putinove Jedinstvene Rusije", izjavio je Rakić uoči sutrašnjeg sastanka, a prenosi se u saopštenju Srpske liste.

On je dodao da će ruskim kolegama preneti zahvalnost Srba na Kosovu i Metohiji zbog svega što su Rusija i partija predsednika Vladimira Putina do sada učinile u međunarodnoj areni po pitanju Kosova i Metohije.

Rakić je istakao da Srpska lista očekuje da će tokom predstojećih kontakata u Moskvi dobiti nedvosmislenu podršku Jedinstvene Rusije za nastavak borbe za interese srpskog naroda i države na Kosovu i Metohiji, koju je dobila i uoči prošlih parlamentarnih izbora u pokrajini.

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 13.09.2017, 16:29h kakve veze imaju RUSKE partije sa izborima u Srbiji!

    "...direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić sastaće se sutra u Moskvi sa visokom delegacijom vladajuće ruske partije Jedinstvene Rusije i između ostalog razgovarati o predstojećim lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji." ... - 'leba ti, mladiću, kakve veze ima BILO KOJA ruska partija sa izborima na Kosovu i Metohiji?! Sutra ćete ih zvati na izbore i u celoj Srbiji, ili na izbore u Beogradu... ili u opštini Stari grad?!

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
credi agricole
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side