20.03.2017 Beograd

Dveri: Šešelj je Vučićev poslušnik i lažni opozicionar

Dveri: Šešelj je Vučićev poslušnik i lažni opozicionar
Pokret Dveri optužio je danas lidera Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislava Šešelja da je obična marioneta u rukama premijera Aleksandra Vučića i da se od hrabrog borca u Haškom tribunalu pretvorio u "tužnu političku figuru, Vučićevog slugu u lažnog opozicionara".

"Vojislav Šešelj neuspešno pokušava da sakrije tu svoju ponižavajuću ulogu glumeći velikog patriotu i opozicionara... Šešelj je jasno pokazao da je beskrupulozan, spreman na sve zarad dolaska na vlast. On se otvoreno odrekao sopstvene politike. Ne smeta mu da bude poslušnik onog koji mu je uništio stranku", navodi se u saopštenju Dveri.

Dveri podsećaju da je Šešelj do skoro tvrdio da je Vučić izdajnik, da je spreman da prihvati nezavisnost Kosova, kao i da je saradnik britanske i američke obaveštajne službe.

"Od hrabrog borca u Haškom tribunalu postao je tužna politička figura – Vučićev sluga i lažni opozicionar, koji sada moli Vučića da se ne povuče, ako izgubi na izborima. Od velikog zaštitnika srpskih nacionalnih interesa nije ostalo ništa", navode Dveri.

Ta stranka takođe dodaje da deluje smešno kada Šešelj pokušava da objasni da "nije blag prema Vučiću" i da ga niko ne napada oštrije od njega.

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
FEST 2018
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
T6 bazeni, spa
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side Zemunske kapije bmw