21.10.2017 Beograd

Dveri pozivaju na bojkot lokalnih izbora na Kosovu i Metohiji

Dveri pozivaju na bojkot lokalnih izbora na Kosovu i Metohiji
Odbor Dveri sa Kosova i Metohije pozvao je danas građane da ne izlaze na izbore za organe lokalne saouprave na Kosovu i Metohiji.

U otvorenom pismu navedeno je da bi izlaskom na te izbore građani dali legitimitet daljoj "okupaciji" Kosova i Metohije.

"Pred nama su izuzetno složena i teška vremena za srpski narod i državu, te se zbog toga moramo izdignuti iznad ličnih i stranačkih interesa sa ciljem da očuvamo Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije. Neizlaženjem na navedene izbore ne bismo obrukali pretke i nećemo se stideti potomaka", navedeno je u otvorenom pismu.

Kako Dveri ističu, iako znaju da su građani pod raznim pritiscima, pretnjama i ucenama Dveri im upućuju molbu i ohrabrenje da u nedelju, 22. oktobra ne učestvuju u "istorijskoj veleizdaji naroda".

"Ne dozvolimo da o našoj budućnosti i budućnosti naše dece i o grobovima i svetinjama naših predaka, odlučuje polusvet kriminalaca, lopova i marioneta za interese belosvetskih krvnika i nasilnika", navodi se u pismu.

Dveri navode i da će svi koji prisiljavaju narod da učestvuje na izborima "odgovarati za veleizdaju, napuštanje svoga naroda i otadžbine".

"Bojkot je spas za dušu, obraz i čast i zalog za slobodu!", ističe se na kraju pisma.

autor: VV izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
Budimo Pametni
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
credi agricole
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side