DS: SPS da kaže da li važi sporazum o vladi
26.06.2012 Beograd

DS: SPS da kaže da li važi sporazum o vladi

DS: SPS da kaže da li važi sporazum o vladi
Demokratska stranka zatražila je večeras od Socijalističke partije Srbije da saopšti šta je prepreka za formiranje nove vlade Srbije i da li još važi koalicioni sporazum dogovoren 8. maja.

"SPS je dala podršku zajedničkoj vladi predvođenoj Borisom Tadićem i javnost mora da bude upoznata sa tim da li je taj dogovor na snazi", navodi Demokratska stranka.

Kako se navodi, DS je sa koalicijom oko SPS-a odmah nakon majskih izbora napravila dogovor oko programa i obezbedila potrebnu većinu za vladu bez postavljanja kadrovskih uslova i zahteva.

"Zato SPS treba da posle toliko vremena pruži odgovor javnosti šta je prepreka za formiranje Vlade Srbije koja je principijelno dogovorena još 8. maja", navodi se u saopštenju Demokratske stranke.

autor: AS izvor: Novi Magazin
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 26.06.2012, 21:52h olga (2)

    Od postojanja višstranačkog delovanja u Srbiji ne pamtim da je ijedna stranka bila premna da trpi ucene i ponižavanje kao DS pod vođstvom Tadića zarad opstanka po svaku cenu na vlasti.Interesantno bi bilo da njihovi birači saznaju razloge takvog ponašanja.Biće da je Vesna Pešić debelo u pravu za sve što je o njima rekla ,a nije rekla ni deseti deo onoga što zna,a svi to naslućuju.Baš me interesuje kako će sada da krene da se menja uređivačka politika pojedinih medija i kako će da im posluju firme gde imaju udela u vlasništvu.Neka se polako spremaju za primopredaju bez uništavanja dokumentacije i pakuju stvari za iseljavanje sa Dedinja.

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side