Đurišić: U Srbiji ne postoje uslovi za fer i poštene izbore, ali ćemo izaći na njih
24.05.2020 Beograd

Đurišić: U Srbiji ne postoje uslovi za fer i poštene izbore, ali ćemo izaći na njih

Đurišić: U Srbiji ne postoje uslovi za fer i poštene izbore, ali ćemo izaći na njih Foto: PrntScr / You Tube
Prvi kandidat na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije (UDS) Marko Đurišić, izjavio je da je posao političara da budu ispred građana i da se bore za njihove izbore i na izborima i u institucijama.


Kako se navodi u današnjem saopštenju UDS, Đurišić je naveo da su izbori prilika da se promeni vlast i da je, bez obzira što ne postoje uslovi za fer i poštene izbore, obaveza poltičara da ne odustaju od borbe za bolji život građana.

"Izbori su prilika da se promeni vlast. I bez obzira što danas u Srbiji ne postoje uslovi za fer i poštene izbore, posao političara je da budu u prvom redu borbe, da budu ispred građana, i da se na izborima i u institucijama bore za njihove interese", rekao je on.

Đurišić je objasnio da UDS izlazi na takve izbore da bi građani imali za koga da glasaju, a to su oni koji su spremni da budu u prvom redu borbe za promenu vlasti i koji znaju kako se to radi.

"Zato lista Ujedinjena demokratska Srbija izlazi na izbore, kako bi poslala građanima dobru vest – da ne odustajemo kada je teško", kazao je Đurišić, koji je i jedan od lidera organizacije "Srbija 21".

Kako je rekao, UDS građanima nudi pravu alternativu vlasti, koja će Srbiju vratiti na put evropskih integracija i zajedno sa njima izgraditi demokratsku, građansku i modernu Srbiju.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.

autor: IG izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side