Đurić: Država Srbija će očuvati svoje institucije na Kosovu i Metohiji
20.03.2017 Beograd

Đurić: Država Srbija će očuvati svoje institucije na Kosovu i Metohiji

Đurić: Država Srbija će očuvati svoje institucije na Kosovu i Metohiji Foto: Zoran Raš
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da će država Srbija "po svaku cenu" očuvati svoje institucije na Kosovu.

On je u razgovoru sa studenatima beogradskog Fakulteta političkih nauka rekao da će Srbija nastaviti da finansijski pomaže srpskom narodu čiji opstanak, kako je naveo "u velikoj meri zavisi od te vrste pomoći".

Đurić je rekao i da je važno da što veći broj ljudi u centralnoj Srbiji bude detaljno upoznat s političkim dešavanjima na Kosovu, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

On je pozvao studente Fakulteta političkih nauka da posete Kosovo i ponudio im je svu potrebnu logističku i drugu podršku Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Studenti su od direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju dobili informacije o dijalogu Beograda i Prištine, "i uvid u načine na koji Priština opstruira sprovođenje sporazuma", navodi se u saopštenju.

autor: JU izvor: Beta
Ostavi komentar (2) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 21.03.2017, 21:56h 'Ajde sad objasni...

    "Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da će država Srbija "po svaku cenu" očuvati svoje institucije na Kosovu..." ... - ... 'Ajde sad, dečko, objasni šta ti znači to "... po svaku cenu"?

  • 20.03.2017, 14:46h baka

    Ma begi

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja