DJB predao izbornu listu: Za suverenističku opciju u Skupštini
05.06.2020 Beograd

DJB predao izbornu listu: Za suverenističku opciju u Skupštini

DJB predao izbornu listu: Za suverenističku opciju u Skupštini Foto: logo
Predstavnici Pokreta "Dosta je bilo" (DJB) predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu grupe građana "Suverenisti", sa 11.300 potpisa podrške građana, za učešće na parlamentarnim izborima 21. juna.

Predsednik DJB Saša Radulović izjavio je da su nosioci liste, sem njega, i funkcioneri pokreta Branka Stamenković, Vojin Biljić i Hana Adrović.

Radulović je izjavio da je ta lista otvorena za sve suvereniste, navodeći da je učešće na izborima način da ta opcija ostane u Skupštini.

"Srbija polako postaje kolonija za jeftinu radnu snagu kojom se upravlja iz Nemačke. Berlin neguje i poziciju i opoziciju u Srbiji, na način kako je to radio u Severnoj Makedoniji", rekao je Radulović.

On je naglasio da je DJB suverenistička opcija, što znači da će se zalagati da građani odlučuju o sudbini svoje države a ne neko van zemlje, kao i da se zalaže za zemlju u kojoj  svi građani imaju privilegiju u odnosu na stranke.

"Evropska unije je globalistički projekat koji je loš za građane Srbije i Evrope", naglasio je Radulović.

autor: TKĐ izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 6.06.2020, 22:26h ISKUSNI POŠTENI HRABRI

    Podrška za SUVERENISTE ! Odmah da predlože Zakon da se neposredno biraju svi predstavnici građana (po imenu i prezimenu) i da opštinski i pokrajinski organi dobiju veća ovlašćenja u izvršnoj vlasti , jer će građani na lokalu glasati za ISKUSNE, POŠTENE i HRABRE ljude koje poznaju , a ne za alave početnike i početnice kojima je prvo radno mesto – fotelja ili krevet!

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side