Dinkić: URS staje u prve redove opozicije
15.11.2013 Beograd

Dinkić: URS staje u prve redove opozicije

Dinkić: URS staje u prve redove opozicije
Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mladajan Dinkić izjavio je danas da ta stranka staje u prve redove opozicije kako bi doprinela tome da se Srbija i njeni nekadašnji industrijski centri i slabije razvijeni regioni pokrenu.

Dinkić je na tribini u Nišu ocenio da je opozicija rasparčana, uplašena, bezidejna i bez ikakvog koncepta, i da niko nema program kako rešiti krizu, šta uraditi u poljoprivredi, kako obezbediti ravnomerni razvoj regiona i zaposliti građane, sopšteno je iz URS.

Dinkić je rekao da će se Ujedinjeni regioni Srbije boriti protiv svih koji šire prostakluk, koji malo znaju i ne rade ništa.

"Svaki dan je lošiji, svaki dan neki novi problem, sve više priče, sve manje dela, sve više ljudi koji pokušavaju da zaslepe prostotom i mislim da URS moraju da pokrenu mnogo stvari u narednom periodu", kazao je Dinkić.

Potpredsednica Ujedinjenih regiona Srbije Verica Kalanović je rekla da je tužno da Niš kao grad velikih potencijala bude svrstan u siromašne.

"Tužna je ona država koja od ovog grada ne napravi evropski grad, koji će da liči na one u Francuskoj, Austriji i Nemačkoj i zbog toga su URS potrebni Nišu i jugu Srbije, da sa konkretnim planom za jug koji imamo tražimo od vlade da hitno krene u akciju za rešavanje teških stvari na jugu", poručila je Kalanović.
 

autor: RF izvor: Tanjug
Ostavi komentar (4) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
 • 16.11.2013, 18:58h ceca

  Da se ne lazemo i Vucic i Dacic ne skidaju se sa politicke scene,svi su onikrivi za ovakvu propast Srbije...radikali prednjace ..pogledajte snimke njihovih izjava..pa se setite Seselja Vucica i Nikolica/...strava''

 • 16.11.2013, 07:31h ZIKA

  Ovo se zove vrhunski cinizam covek koji je sve unistio sada brani siromasne.Sramota iako je od Dinkica mnogo je BRE.

 • 15.11.2013, 22:56h olga

  Dinkić je manipulator i čudi me da bilo ko njemu može da veruje i da glas.On je najodgovrniji za propast srpskih finansija i privrede i mislim da bi u normalnoj držvi odgovarao ,a ne još išao u kampanju i davao intervjue.

 • 15.11.2013, 21:46h Ćira (1)

  G.Dinkić će sigurno pomoći da regioni krenu napred...direktno u propast!

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side