Danas: Jedan sprat na Pančiću srušen, tri još ostaje
21.11.2019 Beograd

Danas: Jedan sprat na Pančiću srušen, tri još ostaje

Danas: Jedan sprat na Pančiću srušen, tri još ostaje Foto: pixabay
Iz Nacionalnog parka Kopaonik potvrđeno je za dnevni list Danas da su do sada skinuti crep, da je razmontirana krovna konstrukcija, kao i deo stolarije na objektu na Pančićevom vrhu, za koji je pre skoro dve godine od strane Ministarstva građevinarstva naloženo rušenje, navodi taj dnevni list u izdanju za petak.

"Rušenje ili demontažu objekta na Pančićevom vrhu vrši investitor u sopstvenoj režiji. Iako svi korisnici prostora u Nacionalnom parku Kopaonik imaju obavezu da pre izvođenja bilo kakvih radova o istim obaveste i Upravu nacionalnog parka, investitor to nije učinio", ističu iz tog nacionanog parka.

Mediji navode da je vlasnica tog objekta Snežana Mitković inicirala da se crep skine, kao i da se to dogodilo "još polovinom oktobra".

Danas navodi da taj objekat trenutno nema krov, kao i da je sa prozora na trećem spratu skinuta stolarija, ali da prizemlje i prva dva sprata još uvek nisu srušeni.

Nelegalna gradnja tog objekta počela je godinu dana pre nego što je u januaru 2018. godine Ministarstvo građevinarstva donelo odluku o rušenju, ali radovi nakon toga nisu prekinuti.

autor: JU izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja