23.11.2017 | 22:00h ► 22:19h Beograd

Dačić: Pacoli je malo nervozan

Dačić: Pacoli je malo nervozan Foto: Z. Raš
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli "malo nervozan" jer situacija ne ide po njegovom planu.

"Razumem ga, ne ide im nešto kako su planirali, kako su im obećali i kako su platili. Zato i izriču gluposti i laži, da sam ja rekao da ću uništiti priznanje takozvanog Kosova, da je ceo svet protiv Srbije i da smo mi destruktivni", rekao je Dačić, a prenelo Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Kako je Dačić rekao, on je "mali da bi uništio priznanje ali dovoljno veliki da ne mogu da ga uplaše".

Dačić je upitao Pacolija zašto, "ako je on (Dačić) toliko mali", Kosovo nije postalo član Interpola i Uneska i zašto su Surinam i Gvineja Bisao povukli priznanja.

"Što si ti više ljut, veliki Pacoli, ja sam sve zadovoljniji", zaključio je Dačić reagujući na navode Pacolija na njegovom Fejsbuk nalogu.

Pacoli je ranije danas na društvenoj mreži Fejsbuk napisao da je Dačićeva izjava da će "uništiti" priznanje Kosova rezultat politike koju on predstavlja - politike "uništenja i rušenja".

"Mi nismo krivi za čitav svet koji se suprotstavlja Dačiću i srpskoj politici", naveo je Pacoli i dodao da je Dačić "Don Kihot" čiji su napori na povlačenju priznanja Kosova "smešni".

"Koliko si mali Ivice Dačiću ... razočaravaš me svaki dan", naveo je Pacoli.

autor: MIM izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
Budimo Pametni
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
credi agricole
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side