07.03.2018 Beograd

Dačić: Radiće metla po partiji

Dačić: Radiće metla po partiji Foto: Beta / Emil Vaš
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je da su toj partiji neophodne reforme nakon malog broja glasova osvojenih na nedeljnim gradskim izborima u Beogradu.

 

"Radiće 'metla' po partiji. Za neke bi mnogo bolje bilo da više ne budu na funkcijama. Dok sam se bavio državnim poslovima neki su se krili iza mog ličnog rejtinga, ne radeći ništa na terenu. E, više neće moći", kazao je Dačić u intervjuu za današnje izdanje Večernje novosti.

Dačić je svojim partijskim kolegama zamerio to što nisu bolje iskoristili njegov rejting, a procenjuje da je trebalo da osvoje bar tri odsto glasova više.

Lista "Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS), Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija (JS)" osvojila je na izborima u Beogradu 6,13 odsto ili 49.895 glasova, odnosno osam mandata, a izgubili su osam mandata u odnosu na prethodni saziv Skupštine grada.

Socijalistička partija Srbije je na prethodnim izborima za odbornike Skuptine grada Beograda osvojila ukupno 16 mandata kada su takođe nastupili u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom, ali i sa Partijom ujedinjenih penzionera Srbije.

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side