22.06.2018 | 12:00h ► 12:41h Beograd

Cvetković dobio poziv za saslušanje u tužilaštvu u Vršcu

Cvetković dobio poziv za saslušanje u tužilaštvu u Vršcu Foto: Beta / Medija centar
Novinar iz Bele Crkve Stefan Cvetković dobio je poziv za saslušanje u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu u ponedeljak, 25. juna.

Kako se navodi u pozivu u koji je agencija Beta imala uvid, Cvetković je pozvan zbog sumnje da je počinio krivičnmo delo "lažno prijavljivanje".

Cvetković je agenciji Beta ponovio da će u najskorije vreme održati još jednu konferenciju za novinare, na kojoj će izneti nove detalje o svom slučaju.

Nestanak novinara Stefana Cvetkovića bio je prijavljen 13. juna kasno uveče, a visoki državni funkcioneri su 15. juna rano popodne saopštili da je Cvetković pronađen.

Cvetković je 19. juna u Beogradu održao konferenciju za novinare na kojoj je ostao pri svojim tvrdnjama da su ga otela trojica nepoznatih ljudi, od kojih su dvojica na glavi imali maske, a treći koji nije nosio masku je imao "nešto slično policijskoj znački".

 

Cvetković tvrdi da je napadnut u restoranu u Beloj Crkvi

Novinar iz Bele Crkve Stefan Cvetković izjavio je danas da je napadnut u jednom restoranu u toj opštini.

Cvetković je agenciji Beta pokazao video snimak na kojem se može videti kako policija privodi osobu za koju je rekao da ga je prethodno napala i vređala.

"Došao sam u restoran da ručam i tada mi je prišla jedna osoba koja je u Beloj Crkvi od ranije poznata kao narko diler. Pokušao je da nasrne na mene, u čemu ga je sprečilo policijsko obezbeđenje, koje mi je dodeljeno. Potom je pokušao da napadne i policiju, koja ga je potom uhapsila", rekao je Cvetković.

autor: MIM izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side