21.07.2018 Beograd

Čedomir Jovanović: Savez za Srbiju afirmiše ideje gubitničke politike

Čedomir Jovanović: Savez za Srbiju afirmiše ideje gubitničke politike Foto: Z. Raš
Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović ocenio je danas da opozicioni Savez za Srbiju afirmiše političke vrednosti koje su već jednom uništile Srbiju i predstavlja unapred propuštenu priliku da se Srbija modernizuje i transformiše u savremenu državu.

Jovanović je u saopštenju naveo da opozicija umesto alternative vlasti predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića nudi "kilavi refleks snaga" koje su prema njegovoj oceni dovele Srbiju na sam rub opstanka.

"Ideje koje nam se nude dolaze iz već viđenog arsenala gubitničke politike, koju je započeo Milošević sa svojim 'malo morgen', a nastavili svi posle njega Koštunica, Tadić i Nikolić", kazao je Jovanović.

On je dodao da je Srbiji potreban mir do koga se može doći samo dogovorom sa kosovskim Albancima.

"LDP želi referendum, jer verujemo da su građani Srbije hrabriji od političara koji im nude život zaleđen u devedesetim. Onaj ko je protiv dogovora koji Srbiji garantuje mir, treba društvu jasno da kaže da su upravo te devedesete i nacionalizam cilj njegove politike", dodao je Jovanović.

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar (3) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 21.07.2018, 19:30h Чуј овога!

    "Земљу су уништили западни окупатори и дом аћи издајници" ... - Очигледно те је неко пустио из Зоолошког врта! Или си, можда, збрисао из "Лазе К. Лазаревића"? ("Западни окупатори"? - А ти би д**е дао за ЗАПАДНЕ ЕВРЕ!

  • 21.07.2018, 14:25h Драган

    Земљу су уништили западни окупатори и дом аћи издајници

  • 21.07.2018, 11:55h paja

    Čeki dokazani trojanac.

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side