07.03.2018 | 15:30h ► 19:35h Beograd

Brnabić: Rekonstrukcija Vlade je otvorena tema

Brnabić: Rekonstrukcija Vlade je otvorena tema Foto: Beta, Vlada Srbije / Slobodan Miljević
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je rekonstrukcija Vlade Srbije otvorena tema, ali da o njoj neće govoriti u medijima.


Ona je novinarima na Kopaoniku kazala da će ako dođe do rekonstrukcije Vlade Srbije, ona biti zasnovana jedino na rezultatima ili "nedostatku tih rezultata".

"I prethodna Vlada je uvela praksu za koju mislim da je dobra. A to je da radimo na osnovu rezultata i da je svaki člna Vlade Srbije uvek spreman da mi u hodu možemo da imamo rekonstrukciju Vlade ako mislimo da negde može nešto bolje i brže da se radi. U ovom trenutku je rekonstrukcija vlade tema koja je otvorena, ja neću o njoj pričati u medijima", rekla je Brnabić.

 

Brnabić i novi ambasador UAE o saradnji dve države

Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je sa novopostavljenim ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) u Srbiji Mubarakom Al-Daherijem ;i pozitivno ocenila sveukupnu saradnju dve države.Kako se navodi u saopštenju, ambasador je prepoznao nove mogućnosti za saradnju u oblastima energetike, građevinarstva i turizma i izrazio očekivanje da će se povećati broj investitora iz UAE koji žele da posluju u Srbiji.

Sagovornici su se složili da je uvođenje direktne avio-linije doprinelo približavanju dve zemlje, naroda i kultura i otvorilo nove mogućnosti saradnje.

autor: VV izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Festival Srpske Trpeze
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
Budimo Pametni
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
Belex2018
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side