12.03.2018 | 12:08h ► 14:48h Beograd

Stefanović: Počinilac izvršio samoubistvo

Stefanović: Počinilac izvršio samoubistvo
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je osoba koja je pucala u jednoj firmi u Beogradu u Ruzveltovoj ulici izvršila samoubistvo.

"Dogodio se jedan incident sa teškim posledicama, gde je jedno lice, koje je očigledno bilo radnik ili bivši zaposleni te firme, ušlo u firmu, izvršilo teško krivično delo, zatim otišlo kući i izvršilo samoubistvo", rekao je Stefanović u Skupštine Srbije tokom rasprave o amandmanima.

Povodom navoda poslanika Srpske radikalne stranke Nemanje Šarovića koji se osvrnuo na današnje ubistvo i navoda da se ubistva u Beogradu dešavaju "maltene svaki dan", Stefanović je kazao da ta tvrdnja ne stoji i da se broj ubistva svake godine smanjuje.

Šarović je tokom rasprave rekao da dok oni u parlamentu "vode besmislenu raspravu o besmislenim amandmanima" vladajuće većine na Predlog zakona o strancima koji će biti povučeni pre glasanja, u Beogradu desilo još jedno ubistvo te da bi bilo bolje da ministar napusti sednicu na kojoj se ne govori o stvarima iz njegove nadležnosti.

"Mnogo bi bilo bolje, evo neću se ljutiti, da ministar Stefanović i direktor policije (Vladimir) Rebić napuste ovu sednicu i da doprinesu tamo gde pretpostavljam da više mogu, jer priznaćete da ovde realno govoreći nije bilo mnogo toga vezano za nadležnosti ministarstva i zakona o kom govorimo", rekao je Šarović.

"Ako već brinemo o građanima ajde da brinemo prvo o onome što je najvažnije, o njihovoj bezbednosti",dodao je Šarović.

MUP je ranije danas saopštio da je u jednoj firmi u Beogradu jedna osoba ubijena, a dvoje ranjeno.

autor: JU izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
Budimo Pametni
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
credi agricole
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side