Bastać saopštio imena svih sa kojima je juče demontirao table za ljubičastu parking zonu
12.03.2019 Beograd

Bastać saopštio imena svih sa kojima je juče demontirao table za ljubičastu parking zonu

Bastać saopštio imena svih sa kojima je juče demontirao table za ljubičastu parking zonu Foto: prtscr ytb
Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać kazao je danas da je objavio imena svih osoba koje su demontirale table koje označavaju ljubičastu parking zonu.

Kako se navodi u pisanoj izjavi Bastaća, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić podneo je dve prijave jer su gradske službe utvrdile da nedostaju 23 table "ljubičaste zone" i da očekuju da "nakon što su priznali to delo, tužilaštvo počne da postupa po tim prijavama".

"Unapred poručujemo da nikakve kazne koje bi proistekle iz ove politički inspirisane tužbe ne prihvatamo i da čekamo da večiti zamenik Vesić Goran zloupotrebi i svoju privatnu vojsku - komunalne policajce u cilju disciplinovanja nas slobodnih građana", navodi se u pisanoj izjavi.

Bastać je kazao da odbija optužbe od strane vlasti da su "vandali" i da tu etiketu dobijaju od ljudi koji su prema Freedom house-u "ukinuli slobodu u Srbiji, rušili objekte u Savamali i privatizovali institucije".

"E kada vam takvi ljudi, fanovi zarobljene države kažu da ste vandal, to je kompliment jer on znači da se borite za slobodu. Mi tu borbu nastavljamo, a oni neka pričaju šta hoće i tuže koliko hoće", navodi se u pisanoj izjavi.

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać je juče sa svojim saradnicima istovario table za novu ljubičastu parking zonu uz navode da je "uvođenje te zone poslednji u nizu suludih projekata koji direktno utiče na pad kvaliteta života na Starom gradu".

autor: VV izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side