03.07.2018 Beograd

AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta u celoj Srbiji

AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta u celoj Srbiji Foto: pixabay
Saobraćaj u Srbiji umerenog je intenziteta na glavnim putevima, dok se oprez savetuje zbog najavljenih pljuskova s grmljavinom koji će usloviti mokre kolovoze, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a na graničnim prelazima na putničkim terminalima trenutno se čeka oko 30 minuta. Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci su oko 180 minuta.

Prema informacijama AMS Crne Gore zbog radova na rekonstrukciji kolovoza vrlo frekventnog puta u Crnog Gori, između Ribarevine i Mojkovca saobraćaj će u vremenu od 9.00 do 14.00, do 4. jula biti u potpunom prekidu. Vozačima koji putuju ka Crnoj Gori savetuje se da u vreme obustave saobraćaja koriste granični prelaz "Jabuka" koji se nalazi na putu između Prijepolja i Žabljaka.

Zbog radova na uređenju srednjeg zelenog pojasa auto-puta kroz Beograd, na deonici između petlje Bežaniska kosa do petlje aerodrom "Nikola Tesla", u smeru ka Šidu, do 5. jula saobraćaj će se odvijati srednjom i desnom saobraćajnom trakom, dok će brza biti zatvorena.

Radovi se odvijaju na više deonica na putevima u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.

autor: JU izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side