05.07.2018 Beograd

AMSS: Povoljni uslovi za vožnju, kolovozi suvi

AMSS: Povoljni uslovi za vožnju, kolovozi suvi Foto: pixabay
Saobraćaj u Srbiji odvija se po suvim kolovozima i uz dobre uslove za vožnju, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na graničnim prelazima na putničkim terminalima trenutno se čeka oko 30 minuta, osim na prelazu Horgoš, gde se na ulazu u zemlju čeka oko 60 minuta. Teretna motorna vozila na izlazu iz zemlje, na prelazu Horgoš čekaju oko 180 minuta, a u Batrovcima oko 120 minuta.

Danas, u periodu od 09.00 do 15.00, na delu državnog puta I A, na mostu Gazela, u zoni Mostarske petlje ispod nadvožnjaka Kneza Miloša, izvodiće se radovi na zameni reflektora u oba smera.

Od danas do 11 jula, izvodiće se radovi na popravci oštećenog kolovoznog zastora na deonici Beograd-Pančevo, u smeru Pančevo-Beograd. U toku trajanja radova biće postavljena odgovarajuća radna saobraćajna signalizacija, a saobraćaj će se odvijati jednom slobodnom saobraćajnom trakom.

Radovi se odvijaju na više deonica na putevima u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.

autor: JU izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side