Aleksić: Događaji ispred RTS-a dokaz urušavanja države
06.11.2019 Beograd

Aleksić: Događaji ispred RTS-a dokaz urušavanja države

Aleksić: Događaji ispred RTS-a dokaz urušavanja države Foto: prtscr ytb
Predsednik Izvršnog odbora Narodne stranke Miroslav Aleksić kazao je danas da jučerašnji događaji ispred Radio-televizije Srbije (RTS) pokazuju da će opozicija i građani sami morati da se izbore za slobodu, a da je bojkot predstojećih izbora prvi korak u toj borbi.

Aleksić je u pisanoj izjavi naveo da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć ispred RTS-a, kako je rekao, izbegao susret sa građanima i "poslao svoje batinaše na narod".

"Događaji ispred RTS-a su konačni dokaz urušavanja države, jer je Vučić poslao svoje batinaše da ga brane od građana koji ga ne podržavaju. To je i dokaz da će Vučić sve većim pritiskom na narod pokušati da izazove građanske sukobe", rekao je Aleksić u razgovoru sa građanima Varvarina.

Aleksić je rekao da bi Vučić "ako je državnik" morao da razgovara kako sa građanima koji ga podržavaju, tako i sa onima koji ga ne podržavaju i odgovorio bi na pitanja tri studentkinje.

"Vučić je, međutim, kukavica koja se lagodno oseća jedino u studiju sa voditeljkama naklonjenim njegovoj politici i kada nema nikoga da mu postavi neprijatno pitanje", kazao je Aleksić.

autor: VV izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side