Advokat Fljorima Ejupija: Moj klijent prijavio Vučića nemačkom pravosuđu
04.07.2019 Beograd

Advokat Fljorima Ejupija: Moj klijent prijavio Vučića nemačkom pravosuđu

Advokat Fljorima Ejupija: Moj klijent prijavio Vučića nemačkom pravosuđu Foto: Beta / Slobodan Miljevic
Zastupnik Fljorima Ejupija, advokat Mahmut Haljimi izjavio je da je njegov klijent prijavio predsednika Srbije Aleksandra Vučića pravodsuđu Nemačke, preneo je Košev.

Fljorim Ejupi je obavestio nemačku policiju da ga srpski mediji povezuju sa atentatom na Olivera Ivanovića, što po rečima njegovog advokata nema veze sa istinom.

"Ja, kao advokat ubeđen sam da koliko puta se pomene sada optuženi za ovo ubistvo Milan Radoičić, aktivira se srpski predsednik, nastojeći da mu očisti ime, a ovoga puta je našao jedno lice koje nema veze sa ovim slučajem. Prema Vučićevim rečima, BIA i MUP Srbije dokazali su da je Radoičić čist, a da je navodno Fljorim Ejupi ovo delo počinio. Da ova propaganda više ne može da prođe, naučili su i građani Srbije", rekao je Haljimi.

Haljimi je dodao da je Ejupiju nemačka policija kazala da se "ne uznemirava se oko tog slučaja" i da se oni bave srpskim vlastima, preneo je Košev pozivajući se na Gazetu ekspres.

Prema njegovim rečima, večeras ili sutra će se bezbednosni organi Nemačke oglasiti povodom ovog slučaja.

Na konferenciji za novinare u sredu predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo sumnje srpskih istražnih organa o umešanosti glavnog osumnjičenog za zločin u Livadicama Fljorima Ejupija, u ubistvo Olivera Ivanovića.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side