05.10.2018 Beograd

AMSS: Saobraćaj se odvija nesmetano

AMSS: Saobraćaj se odvija nesmetano Foto: pixabay
Jak vetar na putevima u košavskom području vozačima može povremeno otežavati vožnju, a posebno se upozorava da su udari vetra najjači na mostovima i nadvožnjacima gde je potrebno smanjiti brzinu, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Zbog povoljnih vremenskih uslova saobraćaj se odvija nesmetano uz suve kolovoze i dobru vidljivost a popodne, pred početak vikenda očekuje se veći broj vozila, pre svega na putevima koji vode van većih naseljenih mesta, a zatim onim koji vode ka vikend naseljima.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja.

Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, su sledeća: na prelazu Horgoš oko pet sati, na perlazu Kelebija oko dva sata.

Do 8. oktobra, od 7.00 do 19.00, izvodiće se radovi na redovnom održavanju kolovozne konstrukcije, od petlje "Beograd" do petlje "Surčin", na obilaznici oko Beograda. U toku radova saobraćaj će iz pravca Šida ka petlji "Ostružnica" biti preusmeren preko službenog prolaza na kolovoznu traku suprotnog smera, gde će se odvijati preticajnom saobraćajom trakom.

Do 12. oktobra će trajati radovi na pojačanom održavanju auto-puta od prelaza Batrovci sa Hrvatskom ka Beogradu, na deonici od naplatne stanice "Šid" do petlje "Adaševci", u smeru ka Beogradu. Za saobraćaj će biti zatvorene preticajna i deo vozne saobraćajne trake, dok će se saobraćaj odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom.

 

autor: JU izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
AMSS secondary
Najvesti
Vesti.rs
Zlatiborac
medijska pismenost
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side