12.01.2018 Prag

Zemana na biralištu napala polugola žena iz Femena

Zemana na biralištu napala polugola žena iz Femena Foto:printscr
Češkog predsednika Miloša Zemana danas je tokom prvog kruga izbora za predsednika Češke umalo oborila Ukrajinka obnaženih grudi koja mu je prišla na biralištu u Pragu uzvikujući "Zeman Putinova drolja", a istu poruku ispisanu belom bojom na golim grudima pokazala je svima.

"Sekstremistička" aktivistkinja čekala je da Zeman dođe na biralište sakrivena među novinarima. Kada je predsednik Češke prišao stolu i komisiji na biralištu da se legitimiše, hitro se provukla kroz obezbeđenje, skinula košulju i pokazala poruku na golim grudima, uzvikujući "Zeman je Putinova drolja".

Iznenađenog predsednika koji ima problema s hodanjem i ravnotežom zbog teške neuropatije u nogama, umalo je oborila, a na nju su se odmah bacili Zemanovi telohranitelji, oborili je na zemlju, uvili u ćebe i odveli, dok su dvojica telohranitelja izvela Zemana s birališta.

Aktivistkinje Femena preuzele su odgovornost za sekstremistički napad Ukrajinke Anželine Dijašove na Zemana i na svom sajtu objavile poruku Česima da "glasom za večito pijanog Zemana daju glas njegovom makrou iz Kremlja, Vladimiru Putinu".

Predsednik Zeman vratio se na biralište posle nekoliko minuta i rekao da je mu je čast što ga je napala aktivistkinja grupe Femen jer se našao u dobrom društvu pošto su napadale i papu.
 

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
Budimo Pametni
Zlatiborac
Belex2018
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side