23.12.2011 Beograd

Veličanje Hitlera u časopisu za mlade

Veličanje Hitlera u časopisu za mlade
Agencija UN za obrazovanje, nauku i kulturu - UNESKO odlučila je da odustane od finansiranja palestinskog časopisa za mlade, zbog članka u kome se sugeriše poštovanje prema Hitleru.

UNESKO je danas saopštio da oštro osuđuje sadržaj iz februarskog izdanja magazina Zajzafuna. U članku jedna tinejdžerka sa Zapadne obale predstavlja  četiri osobe za ugled, uključujući nacističkog lidera. Hitler joj kaže u njenom  snu da je ubijao Jevreje " tako da svi treba da znate da su oni narod koji širi  razaranje u svetu".

Predvod članka je objavila jedna izraelska organizacija koja prati palestinske medije.

Palestinci su nedavno primljeni u UNESKO kao punopravan član, što je navelo  SAD i Izrael da prekinu finansiranje te agencije. 

autor: ZM izvor: agencije/Novi magazin
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 7.07.2012, 12:33h Danko B. Marin (1)

    Davno sam imao gadnu tabačinu sa Palestincem jer nisam voleo Hitlera kao on,nego u Izraelu postoje hitlerovci Jevreji koji ne žele da imaju svoju decu !? Ta deca bi bila "niža rasa" - to neka istraže novinari,a pouzdano znam da su jevrejski hitlerovci imali veze sa nekim srpskim navijačima!Stokholmski sindrom u Izraelu nije nepoznata činjenica, kao i u Srbiji!

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side