Policija u domu Borisa Džonsona zbog prijavljene bučne svađe
22.06.2019 London

Policija u domu Borisa Džonsona zbog prijavljene bučne svađe

Policija u domu Borisa Džonsona zbog prijavljene bučne svađe Foto: Beta, AP
Londonska policija posetila je u petak dom Borisa Džonsona, favorita u trci za mesto britanskog premijera, nakon što je dobila poziv od suseda zbog bučne svađe, preneo je britanski list Gardijan.

Sused je pozvao policiju u noći između četvrtka i petka nakon što je čuo žestoku svađu praćenu kricima i lupanjem vratima u domu Borisa Džonsona i njegove partnerke Keri Sajmonds u južnom delu Londona.

Iz stana se, prema navodima suseda, čuo glas Keri Sajmonds koja ja vikala "Izlazi iz mog stana", preneo je Gardijan.

Londonska policija potvrdila je Frans presu da je dobila telefonski poziv osobe koai je bila zabrinuta za bezbednost svoje susetkinje.

"Policija je otišla na lice mesta i razgovarala sa svim stanarima koji su bili dobro. Policajci nisu primetili nikakav prekršaj niti neki razlog za zabrinutost, tako da nisu imali razloga da intervenišu", dodala je policija.

Sused koji je iz svog stana čuo svađu, rekao je Gardijanu da je tri puta pokucao na vrata stana Borisa Džonsona ali mu niko nije otvorio. Rekao je da je čuo veoma jake krike i lupanje vratima.

Džonson, zagovornik istupanja Velike Britanije iz članstva u Evropskoj unije, boriće se za mesto lidera vladajuće Konzervativne stranke zajedno sa šefom diplomatije Džeremijerm Hantom.

Oko 160.000 članova stranke do kraja jula će izabrati novog lidera koji će ujedno biti i premijer Velike Britanije.

autor: VV izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
Zlatiborac
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side