Pariska policija ogradila Ajfelovu kulu posle pretnje bombom
23.09.2020 Beograd

Pariska policija ogradila Ajfelovu kulu posle pretnje bombom

Pariska policija ogradila Ajfelovu kulu posle pretnje bombom Foto : Beta/AP/Michel Euler
Pariska policija ogradila je kvart oko Ajfelove kule posle pretnje bombom upućene preko telefona.

Policijska vozila i traka opkolili su ulice ispod Ajfelove kule i most koji ide preko Sene do trga Trokadero. Neki turisti se još šetaju u tom delu grada ali nije jasno da li ih još ima u samom tornju.

Dva policajca na licu mesta rekli su za AP da je operacija sprovedena posle pretnje bombom preko telefona. Uprava Ajfelove kule nije odgovarala na molbu da komentariše.

Kula stara 131 godinu prima oko 25.000 turista dnevno normalnim godinama ali posete su smanjene ove godine zbog restrikcija putovanja oko korona virusa. 

Iako je predviđeno da Ajfelova kula bude otvorena svaki dan ona se povremeno zatvara zbog pretnji samoubistvom, bombaških pretnji ili štrajkova.

autor: TKĐ izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
  • Rak – bolest nestabilnosti genoma Rak – bolest nestabilnosti genoma

    Evolucija adaptira sve što postoji u korist preživljavanja, bez razmatranja dugoročnih posledica. Genetska oštećenja su uključena u signalne sisteme ćelija, gde regulišu metabolizam, ćelijsku aktivnost i mnoge druge procese. Deo rakova i samog procesa starenja je nusprodukt činjenice da evolucija nije imala bolje osnove za gradnju signalnih sistema

Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
Zlatiborac
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side