18.07.2019 Beograd

Jokanović: Vučić zvao telefonom da ne pišem kolumne o njemu, sad mi crta metu

Jokanović: Vučić zvao telefonom da ne pišem kolumne o njemu, sad mi crta metu Foto: prtscr ytb
Kolumnista Žarko Jokanović izjavio je da ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić zvao svojevremeno da bi ga ubedio da ne piše o njemu, ali da nije uspeo pa ga sada napada.

Jokanović je za list Danas rekao da ga je Vučić lično pozvao telefonom 14. novembra 2014, i da mu je rekao da je skupio sve kolumne kojih je tada bilo 75 i pročitao ih, te "da samo izbaci pisanje o njemu - pa će to onda biti prava stvar".

"Ali, nije razumeo kada sam mu rekao da neću prestati da pišem o njemu, jer se bavim satirom. I pošto nije uspeo da me pridobije sada me pljuje. I to je tako vućićevski", rekao je Jokanović.

Jokanović, koji je kolumnista lista Blic, rekao je da mu je drago što Vučića pogađaju njegove kolumne i što se "zbog njih nervira, jer su istinom pogodili u centar".

On je rekao da mu je to "velika motivacija" i da će to imati na umu prilikom pisanja svakog narednog teksta, jer kako se izrazio - njegovo je da piše, a Vučićevo "da se koprca".

"A to što predsednik države na televiziji neistomišljenicima i kritičarima crta metu - pa to nije ništa novo. Nisam ni prvi ni poslednji koji ću sa tom metom na čelu hodati gradom", rekao je Jokanović.

autor: AP izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta AMSS side