DF: Još samo sedam dana i Đukanović ide sa vlasti
10.10.2016 Podgorica

DF: Još samo sedam dana i Đukanović ide sa vlasti

DF: Još samo sedam dana i Đukanović ide sa vlasti
Lider opozicionog Demokrarskog fronta (DF) Andrija Mandić rekao je da je ostalo još samo sedam dana da crnogorski premijer Milo Đukanović ode sa vlasti.

Mandić je na sinoćnjem predizbornom skupu DF u Nikšiću kazao da će jedna od prvih odluka vlade DF biti ukidanje sankcija Crne Gore prema Rusiji i opoziv odluke o priznanju nezavisnosti Kosova.

Mandićeva vlada, kako je navedeno, obećava najmanju penziju u iznosu od 200 evra, kao i referendum o članstvu Crne Gore u NATO-u

"Mi smo neprijatelji samo lopovske države, a ne Crne Gore koja će vrlo brzo vaskrsnuti. Dolaze bolja i srećnija vremena", rekao je Mandić.

Jedan od funkcionera DF, Milan Knežević, rekao je da Đukanović namjerava da na parlamentarne izbore 16. oktobra "avionima doveze 15 000 ljudi iz inostranstva, ne bi li popunio rupe u biračkom spisku".

"Poručujemo svim prekookeanskim putnicima da im nećemo dozvoliti ni da se spuste na aerodrom i utiču na našu sudbinu. Ni jedno biračko mjesto ne smije da dozvoli fantomima iz Njujorka, Brisela, Beča, Luksemburga, koji nijesu u biračkom spisku i nemaju lične karte, da glasaju umjesto crnogorske budućnosti", kazao je Knežević.

autor: SA izvor: Beta
Ostavi komentar Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
E-pretplata
Pročitajte i...
  • Crkva u centru nezadovoljstva oko zabrane abortusa u Poljskoj Crkva u centru nezadovoljstva oko zabrane abortusa u Poljskoj

    Ograničenje već limitiranog prava na abortus u Poljskoj mimo parlamenta i javne rasprave naišao je na žestok otpor žena u Poljskoj ali i članova sindikata, poljoprivrednika, rudara, navijača i drugih usmerivši prvi put proteste na Katoličku crkvu.

Preporuke prijatelja
novinarnica svuda
Zlatiborac
Turisti?ka organizacija Srbije
Novi magazin- nedeljnik Novinska agencija Beta AMSS side