12.06.2018 Napulj

Američka mornarica spašavala migrante na Sredozemlju

Američka mornarica spašavala migrante na Sredozemlju Foto: Beta, AP
Američka ratna mornarica potvrdila je danas da je jedan od njenih brodova učestvovao u akciji spašavanja migranata na Sredozemnom moru.


Nemačka grupa za pomoć migrantima Morska straža (Sea-watć) prethodno je navela da je na Mediteranu pronađeno 12 tela, a da je spašena 41 osoba, prenosi Asošiejted pres.

Šesta flota američke ratne mornarice, sa sedištem u italijanskom gradu Napulju, navela je da su vojnici na brodu "USNS Trenton" danas pomogli ljudima u nevolji "dok su izvodili rutinske operacije na Sredozemnom moru".

U saopštenju se navodi da je spašeno 40 osoba kojima je pružena hrana, voda i medicinska pomoć, ali se ne dodaje gde će oni biti prebačeni.

autor: VV izvor: Beta
Ostavi komentar (1) Ostavi komentar >>
Ostavi komentar
  • 13.06.2018, 08:53h Куд су навалили, да их човек пита...

    "...mornarica spašavala migrante na Sredozemlju...Nemačka grupa za pomoć migrantima Morska straža (Sea-watć) prethodno je navela da je...U saopštenju se navodi da je spašeno 40 osoba kojima je pružena hrana, voda i medicinska pomoć, ali se ne dodaje gde će oni biti prebačeni." Аман, куд су навалили на погрешно место! Што не иду у Русију, где је све у најбољем реду за разлику од тзв. Запада, где влада беда и остале пошасти?

Pročitajte i...
Preporuke prijatelja
Zlatiborac
OTP banka lizing
Novi magazin- nedeljnik Medija centar Novinska agencija Beta societe AMSS side